Stressdag!

Godmorgon! Idag var jag på jobbet 7, och det har jag varit vaaarje dag den här veckan. Heja mig! Men, idag kommer det göra att jag blir sjuuuukt trött! Jag har nämligen ett fullspäckat schema: Jobba vanligt 7.00-12.00, kurs 12.00-17.00(jag går 16.00), 16.00 åker jag till stallet direkt från jobbet. 17.45-18.45 Hoppträning. Sen ska jag bara snabbt som attan hem igen och duscha för att sedan gå ner till jobbet och personalfesten som är där. Tjoho.
 
För att få dagen att gå ihop har jag idag kört bil till jobbet, så att den ska vara så nära som möjligt. Det känns så himla dumt när jag gör det för jag bor ju ca 300meter från mitt jobb, och när jag ska åka bilen så måste man åka åt fel håll ganska mycket och så, så det blir ca 1 km till jobbet. Att gå tar 4 minuter, att åka bilen tar 7 minuter. Helt ovärt.
 
Hur som helst, idag blir det hoppträning och det ska bli riktigt kul! Det är avslutning för terminen, men nästa termin börjar om två torsdagar igen, så det blir bara en veckas uppehåll. I tisdags var jag på ridskolan och hade möte med hästägarna Rosie och Emma där vi diskuterade planerna för Einstein i vår. Vi pratade lite om nuläget och mål och sånt, och sen kom vi fram till en plan. Jag hoppas att den blir superbra och att alla blir nöjda. Men jag tror att det kommer bli superbra!
 
 
En liten hälsning från mig och Einstein för ett tag sedan!
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis