Dagens ridpass - Einstein

Idag blev det lite trimning på Einstein inför söndagens dressyrtävling. Jag känner mig jättehänging, har haft huvudvärk och varit allmänt mosig hela dagen, så jag var inte jättepigg när jag kom till stallet. Men det är så roligt med Einstein så på något vis livades jag upp av honom, och kände inte hur trött och hänging jag var när jag red. Så är det väl alltid med oss hästtjejer, eller?
 
Hur som helst, jag började passet med att rida och försöka få honom lite varm. Jag gjorde lite liknande övningar som igår, med en hel del sidflyttningar, lite öppna, lite sluta och lite galoppfattningar. Även en hel del tempoväxlingar. Jag red bara en kortis, för sen fick Emma sitta upp och rida LB:2 programmet flera gånger. Hon är så duktig, men bara så länge hon rider! Jag ser så mycket av mig själv i Emma, hon är precis som jag var förut (och är till viss del nu med) Man kan, man vet vad man ska göra, men man gör inte riktigt hela vägen, vågar inte lita på sig själv, att man har rätt. Det är verkligen inget ovanligt problem bland oss hästmänniskor, eller vad säger ni? Känner ni också igen er på den beskrivningen?
 
Emma fick rida programmet ganska många gånger, och verkligen få in vägarna. Hon var jätteduktig! Det ser bra ut inför söndag! Sen satt jag upp igen och lossade lite mer på Einstein, och efter mycket flyttande, tempoväxlingar och aktivering blev han SUPERFIN! Rund, mjuk, jämsidig, och bara alldeles härlig. Jag ville aldrig sluta rida. Det var den känslan jag hittade igår kväll på honom, de sista fem minuterna. Men nu red jag så i en kvart innan jag avslutade honom låg och rund. Den formen hoppas jag på att hinna hitta innan jag går in på banan på söndag, men jag ska inte förvänta mig för mycket.
 
Två fina bilder på Einstein ♥
 
Och så en där det syns ganska tydligt hur jobbigt de är att rida den här hästen:
 
Bilderna tagna av Emma Doland
(Med min kamera som hade något konstigt för sig idag)Remember me


Ladda ner en egen design gratis