Gårdagens ridpass - Einstein

Igår blev det ett dressyrpass på Einstein. Han har tagit det lite lugnt i veckan eftersom han i måndags blev vaccinerad och fick tänderna raspade. Och det kändes kan jag säga! Jäklar vad jobbig han var i början, det tog ett bra tag att få honom mjuk och varm. Men när han väl släppte till blev han istället jättefin!
 
Vi jobbade ganska mycket med volter, och att flytta in på en mindre volt i sluta, och sedan ut på större volt i öppna. Inte helt lätt, och det tog ett tag innan Einstein fattade vad jag ville (eller bara brydde sig om vad jag gjorde) Hehe! Men det var en bra övning och han är jäkla bra på det här med sluta faktiskt! I slutet av lektionen gjorde jag en hel del tempoväxlingar i traven och jäklar vilka ökningar han kan göra! Gunget och "vila i steget" kom fram och efter en timme ville jag fortsätta en timme till.
 
 
Efter passet var han jättesöt! Tränaren sa "Nästa vecka blir det lite hoppning då" Och vad gör Einstein direkt efter hon sagt det? Drar upp huvudet så högt han kan, spetsar öronen fullt framtå och trycker av världens gnägg. Ungefär som "Åh fy tusan vad roligt!" Hahaha gullehäst!Remember me


Ladda ner en egen design gratis