Problem att lösa - Einstein

Einstein är i dagsläget väldigt omusklad, och vek i sina bakben. Det resulterar i att han känns hård i munnen, och framförallt då i höger. Det gör att man vill dra tillbaka och hamna i någon sorts dragkamp. Det här vill jag ju såklart inte. Men jäklarns vad svårt det är!
 
När man sitter upp och börjar rida så får man börja med att väcka upp honom, han blir lätt lite sävlig i början. Sen är det så himla svårt att få ihop honom. I vänster varv böjer han sig lite för lätt, och blir därmed förböjd. Sen i höger varv böjer han sig helst inte alls, utan skjuter in bakdelen och ut med bogarna, och liksom springer lite halvt på sidan. Det är så SJUKT svårt att få in den där bogen, hålla rumpan på plats och dessutom ha honom böjd och ställd samtidigt. Ju mer man använder skänkeln, desto mer går han emot den och trycker in rumpan ännu mer och ännu mer ut med bogen. Försöker man få in framdelen minskar han spåret, eller blir helt spänd. Vi har ett riktigt projekt här kan man säga.
 
Det här är dessutom bara när man rider dressyr. Tar man fram några hinder på det här så blir han sjukt pigg, och drar en hel del. Då finns det knappt någon fokus alls, och det här med att gå på sidan, det blir bara ännu värre. Einstein älskar att hoppa, och när han kör sitt race får man känslan av att han säger till en: "Hörrudu piloten, ta det lugnt och håll i dig, jag fixar det här!"
 
Den där högersidan blir som sagt att man lätt sliter och drar i, ungefär såhär:
 
Såhär vill jag ju inte rida, obviously! Lägg märke till min högerhand i jämförelse med min vänsterhand. Kolla också bettet på högersidan. Undra om man kan dra ut hela bettet där... :/ Nej, men, det här ska vi givetvis göra allt vi kan för att få bort, och jag har en viss plan för det. Men lätt, det är det inte! Men hur kul vore det om allt bara gick smärtfritt för alla?Remember me


Ladda ner en egen design gratis