Ridpass - Gonzo

Igår efter jobbet åkte jag till stallet för att rida lite på Gonzo, och väl där frågade Malin(Gonzos ägare) om jag kunde ta en vända på Kitty också. Så vi gjorde i ordning båda två och så tog jag ett pass på lill-Kitty först och sen ett på Gonzo. Efter passet på Gonzo har jag bara ne sak att säga; "Jäklarns vad jag älskar den här lilla ponnyn!"
 
Jag började passet med att bara jogga igång lilla prinsen. Tanken är lång och låg, så att han inte spänner sig och bara knäpper av i nacken. Gonzo vill nämligen gärna gå hög och kort i halsen, vilket inte blir bra alls för då jobbar han inte rätt med ryggen. Uppvärmningsfasen gick rätt bra, och han kändes fin. Så fort vi började jobba lite mer så blev han spänd som vanligt och jag fick verkligen kämpa. Det är definitivt ingen lätt ponny.
 
Som vanligt efter en liten stund bara släppte han till och blev jättefin. Och då blir han verkligen jättehärlig! Man kan göra vad man vill då, och hans travökningar är ju bland det bästa jag vet! Så underbart att bara känna som att man svävar. Fina fina ponny!
 
Efter ett riktigt bra pass skrittade vi av och Gonzo kändes väldigt nöjd och glad. Nu håller jag tummarna för att det passet hjälper tjejerna idag när dom nu ska rida Gonzo :)
 
Bilderna från ett annat tillfälleRemember me


Ladda ner en egen design gratis