Veckoplanering - Zigge

 
Jahapp såhär ser denna vecka ut. Idag blir det ännu ett dressyrpass för att sätta igång Z ordentligt. Snart börjar ju ridskolan och då vill jag att han ska vara uppmjukad och fin igen :) Så som ni ser är det mycket fokus på dressyr denna vecka.
 
Även imorgon blir det lite dressyr, då kommer en person och ska rida på Z, mer om det berättar jag senare. På onsdag är det nyårsafton och jag har stalltjänst. Det innebär att jag kommer ha lite ont om tid, men hinner jag med så rider jag nog ett lättare barbackapass, eller om jag har riktig tur (vilket jag inte kommer ha) hinner jag rida ut innan det blir mörkt. Annars får Z helt enkelt ha det som sin vilodag.
 
Sen torsdag, fredag och lördag/söndag blir det dressyrtrimning och antingen lördag eller söndag blir det uteritt. Att jag ska trimma dressyr de dagarna är för att vi på måndag ska träna för Nina Hofmann. Då vill jag ha ordning och reda på grejerna så gott jag kan själv, innan jag ger mig på att rida för en tränare. Det värsta jag vet är att lägga pengar på ett träningspass som man inte är förberedd på. Det ger ju ingenting. Man måste GÖRA läxan och se till att vara i så god form man bara kan själv innan, då ger träningspasset så mycket mer :)Remember me


Ladda ner en egen design gratis