Gårdagens ridpass - Zigge

 
Igår tog jag mig upp på Zigge, äntligen! Åh vad jag har saknat detta! Tänk att det kan vara så roligt! (Detta fick jag dock ångra som bara den idag då jag har sjuuuukt ont i höger sida i bröstet) Hur som helst, det gick bra. Zigge var fin, men något svår. Jag kände av at jag inte ridit på länge, både på honom och mig. Vi fick liksom inte riktigt ihop det, men helt okej. Vi övade mycket i galopp, sotra volten, lilla volten, förvänd och enkla byten. (galopp - skritt - ny galopp) Z kan kan byten inget snack om saken, MEN, jag har märkt att ha ngärna byter orent. Kommer ofta lite efter bak, och det är ju ingen höjdare! Att byta galopp har han egentligen inte svårt för, när han är laddad kan vi ju råka byta i varje när jag vinglar till, haha!
 
Hur som helst så gick de enkla bytena bra efter ett tag. Det svåraste var att få honom att bryta av från galopp till skritt ordentligt, haha! Sen blir han ju väldigt på och vill inte riktigt vänta när han har fattat vad vi ska göra. Jag tror att om vi började tävla massor med dressyr så skulle han lära sig programmen hyfsat bra så att han skulle ladda extra inför vissa grejer. Självklart är det ju lite svårt när han gör så och blir så laddad, men än s länge tycker jag bara att det är roligt, han gör det ju för att han tycker det är så roligt! :)
 
Alla bilderna tagna av My Lillsunde
 

Han är verkligen snygg i orange!

Så fina<3:)

Håller med om att Zigge är supersnygg i orange outfit och många känner sig ärade att få honom på lektionerna. Jag fick för några veckor sen när Anna inte red. Han var jättetrevlig👍

förbannat fin häst :D Snygg outfit också :D
Remember me


Ladda ner en egen design gratis