Ponnycupsmatch 3 av 8 - Dressyr

 
Igår var det dags för ännu en match i dressyren. Den här gången blev det en hemmamatch mot Ekacken. Det var nära och härligt. Jag lyckades förvånansvärt hitta dit helt själv. Det var ett mysigt litet ställe och ungefär helt tvärt emot vår anläggning. Det var supergulligt!
 
Hur som helst, när vi kom dit hade de redan börjat skritta fram och vi var utomhus. Inte superskönt med tanke på att det regnade, men men. Vi fick en rundtur och när vi var iväg på den började de rida fram, så jag smet från rundturen. Jag måste ju hinna se ponnyerna. :) De red fram ganska länge och ponnyerna såg inte helt lätta ut. Men jag var ändå rätt säker på huhr jag ville ha mina ryttare.
 
När Ekbacken red sina program såg det fint ut. Lite undertempo emellanåt, men ponnyerna såg lite trött ut, och det sa även deras lagledare. När det blev vår tur insåg vi att ponnyerna verkligen var svåra. Men mina tjejer gjorde ett jättebra jobb, men jäklar vad de fick kämpa. Tyvärr fick vi inte rida fram så länge, vilket såklart var en nackdel. Men men.
 
När våra tjejer red fick de verkligen kämpa, men allihopa gjorde det bra. Min tanke var att det nog kunde bli ganska jämnt, men det beror helt på vad domaren tittade på. Alla tjejerna red fina vägar och de flesta hade väldigt bra sits. Men domaren tittade på andra saker än jag och det andra laget vann tyvärr. Nåja, man kan ju inte vinna varje gång, och är det något lag som vore kul om de vann är det faktiskt Ekbacken som är med för första året någonsin.
 
Nu har vi ju hemmamatchen mot dem att se fram emot och då får vi satsa på revansch. Plus att vi har fem matcher kvar, vi kommer igen! Jag är i alla fall nöjd med tjejerna som gjorde sitt bästa :) Nästa match är dock en hemmamatch mot Farsta den 16/11. Kom och heja! :)Remember me


Ladda ner en egen design gratis