Ponnycupsmatch dressyr 4 av 8

 
Igår var det dags för en hemmamatch i dressyr igen! Superkul och för dagen hade vi en ryttare som debuterade i ponnycupen dressyr. Vi började som vanligt med att bygga banan ochgöra iordning ponnyerna. Dagen till ära var det Farsta Ryttarvänner som skulle komma till oss och vi har aldrig mött dem tidigare så det var lite extra spännnade. En halvtimme innan start tog vi in ponnyerna i ridhuset för att börja skritta fram och sedan rida fram inför start.
 
Tjejerna var superduktiga som vanligt, men ponnyerna var ändå lite motvilliga under framridningen. Som tur är så har jag ju ett lag fyllt med ryttare som skärper till sig när det väl gäller och JÄKLARNS vilka fina ritter det blev! Vi hade en av mina favoritdomare som på den här nivån dömer trevligt och ger stor utdelning på saker som blir bra. Så vi hade tre ritter med över 70% och en som var strax under. För just vårt lag hade alla ryttare över 67%, och totalt så var alla ritter över 60%.
 
Den här gången blev det VINST till Södertälje då ponnyerna var lite svårare än Farsta tänkte. Men de red väldigt fina ritter allihopa. Södertälje slutade på 590 poäng och Farsta på 563 poäng. Så vi får alltså två poäng till med oss! Nästa match är den 23/11 mot Farsta igen, då på deras plan.
 
 

Vilket härligt gäng :D

Grattis duktiga alla !

Kul! Ni är ju grymma, vilka tjejer ni är!
Remember me


Ladda ner en egen design gratis