Ponnycupsmatch hoppning 4 av 10

 
I helgen var det dags för den fjärde matchen i hoppcupen och det var en hemmamatch mot Vallentuna. En tuff dag, då vi på eftermiddagen skulle åka till Vallentuna för att köra bortamatch mot dem. Då gäller det att ladda rejält och planera med matintag så man håller energin uppe.
 
Vi började på morgonen med att som vanligt bygga bana och göra iordning ponnyerna. Vallentuna kom och fick gå banan och sen var vi igång. Alla ryttare var lite extra laddade då vi visste att vi hade en lång och ganska tuff dag framför oss.
 
Vår första ryttare ut red en liten B-ponny som på sistone har jäklats lite med henne och smitit bredvid hindret, men nu var hon redo för att visa vart skåpet ska stå och hon gjorde sin bästa runda i cupen någonsin! Självklart felfri! Vår andra ryttare ut red även hon en B-ponny och det var premiär för henne i cupen! En jättefin och felfri runda blev det, snacka om premiär!
 
Vår tredje ryttare ut red en ponny hon aldrig suttit på, och vilken matchning det blev! De utgjorde ett så fint team! Ännu en felfri runda! Fjärde ryttaren satt även hon på en ponny som hon aldrig hoppat. Men även det blev en supermatchning! Ytterligare en felfri runda!
 
Femte ryttaren gjorde också en toppenrunda och man kunde se hur hon njöt under rundan, så härligt! Det blev även det en felfri runda och hur det än går för sista ryttaren så visste vi nu att vi skulle sluta på 0 fel, alltså som "sämst" en oavgjord match. Sista ryttaren ut red en jättebra runda och gick också felfritt! Alla felfria, vilken start på dagen!
 
När Vallentuna skulle rida gjorde dem det jättebra och alla var felfri även hos dem. Superkul! Självklart är det alltid roligt att vinna, men det är också väldigt kul att våra ponnyer bara levererar felfria rundor!
 
Det blev alltså en oavgjord match och vi tar med oss 1 poäng i cupen!

Så fin bild på er alla . Julstämning över den . Grattis till er alla.

Så kul, grattis.
Remember me


Ladda ner en egen design gratis