Två helt olika ridpass - Zigge

 
Jaha hörni, igår och idag har jag ridit Zigge, men det blev ett par väldigt stressiga dagar så jag har inte riktigt hunnit uppdatera här. I fredags, alltså igår red jag ett kort dressyrpass innan jag skulle skynda mig itll en träff med ponnycupstjejerna från hopplaget. Det kan ha varit mitt sämsta ridpass med Zigge ever! Haha, det gick inte alls som jag ville!
 
Jag har ju fortfarande väldigt ont i kroppen, och det är framförallt i bröstryggen som det startar och sedan strålar ut. Jag har en gammal skada där, och nu blev det så att varje gång ajg spände till ryggmusklerna så fick jag superont. Det blev alltså väldigt svårt att rida med sitsen. Ni kan ju gissa hur bra det blev, Zigge behöver man ju rida otroligt mycket med sitsen. Men men, ibland måste man ha dåliga pass också.
 
Idag har vi hopptränat för Annelie och där var det helt tvärt om! Jag tror att det var vårt absolut bästa hoppass någonsin! Vi hade fin kontakt Z kunde vänta, även om han blev lite pigg och ville dra på i full fart ett flertal gånger. Känslan att se avstånd var klart bättre (i vanliga fall brukar det ALLTID kännas som att man ligger fel) och jag kunde ta riktigt bra beslut. Jag är så himla nöjd!
 
Sen att vi gjorde en väldigt rolig övning var ju också ett superplus! Men jag tror att det var det absolut roligaste hoppasset vi haft tillsammans! Snälla Susanna filmade lite som ni får se imorgon :)Remember me


Ladda ner en egen design gratis