Veckoplanering - Zigge

 
Här har vi veckans planering, dock lite sent, hehe. Jag har ju varit sjuuuuuuk och inte gått ur sängen i princip. Men nu mår jag lite bättre. Idag är jag på jobbet.
 
Zigge har lyckligtvis fått gå ridskolelektioner både måndag, tisdag och onsdag, så han har inte lidit så mycket av att jag varit sjuk. I helgen som var fick han dessutom jobba ett markarbetspass med snälla Elin som tog med honom för Annelie.
 
Idag, torsdag, blir det förmodligen ett ridskolepass, men jag vet inte säkert eftersom han gick tisdagen som han ju annars inte brukar göra.
 
På fredagen och lördagen blir det dressyrpass för oss, och jag hoppas att jag är så pass frisk att jag ska orka det. På söndagen är vi anmälda till en pay n' ride, men jag vet inte om jag komemr kunna vara med för jag ska egentligen jobba då, plus att ajg ju itne är helt hundra frisk.
 
Från nästa vecka tänkte jag börja ta med min egen träningsplanering här också. Det är ju viktigt att hästen tränas regelbundet och bra, men även att vi ryttare håller oss i form. Jag tycker ofta att man lägger väldigt mycket tid och vikt vid hästens träning, me nså glömmer man sig själv. För att nå framgång tror jag att man behöver båda delarna. Så från nästa vecka ska jag även börja göra planer för mig själv och min träning.

Varför får Zigge aldrig vila? :)

Svar: Svar på din fråga kommer i ett inlägg snart :)
sandraenerstrand.se
Remember me


Ladda ner en egen design gratis