Mina läsare

När jag startade den här bloggen gjorde jag det med målet att själv ha något att gå tillbaka och titta i. För att se min egen utveckling tillsammans med hästarna jag rider. Att själv ha alla tankar sparade och kunna se vad som verkar leda mig framåt i min utveckling med hästarna. Att jag valde att lägga bloggen offentligt var mest att det kunde vara en rolig grej att dela med sig av. Att det skulle bli så många läsare trodde inte jag då. Första året, 2013, när jag bara hade medryttarhäst så hade jag en del läsare, men det var inte förrens augusti 2014 när jag köpte min egen häst som läsarantalet skulle stiga. Som det är nu så går det sakta men säkert uppåt i antalet läsare, vilket ändå känns roligt. Här nedan kan ni se en översikt över världen med vilka länder jag får besökare från. Ju mörkare desto fler besökare och just på den här bilden blir ju såklart Sverige outstanding. Det här är från bloggens början. Lite roligt att se, och jag börjar inse att jag kanske borde börja översätta mina egna inlägg. Men itne riktigt än tror jag.
 
 
Men med hela den här grejen, så undrar ju jag såklart vilka ni är? Det vore så himla roligt att få veta lite om er, även om ni inte vill säga era riktiga namn eller så, så vore det kul att höra om ni själva har häst, håller på med hästar, kanske rider på ridskola? Och jaa, lite vilka ni är helt enkelt.
 
Det känns ju himla kul att många verkar uppskatta mina inlägg, och det är väldigt roligt när ni också kommenterar. Jag kommer alltid fortsätta blogga först och främst för min egen skull, men  tycker självklart det är roligt om fler har användning och nöje av bloggen. ♥
 

Härligt att du har läsare över hela världen som vill läsa om Silverprinsen!

Jag red Zigge väldigt mycket när han var risdskolehäst och självklart vill jag följa eran fantastiska resa tillsammans. Underbart att Zigge och du fann varandra!
Remember me


Ladda ner en egen design gratis