Önskelistan just nu

Alla har vi väl en önskelista på saker vi skulle köpa om vi plötsligt fick ett stort presentkort med massa pengar att bara utnyttja?
Eller, jag har i alla fall många sådana saker. Här nedan ser ni mina absolut första köp om ett sådant presentkort kommer i min ägo imorn.
 
 
1. Ett par svarta riktigt schyssta benlindor.
Helst av allt från Mias RS, helt enkelt för att de har outstanding bäst kvalité. Mias är min absoluta favoritlindor, men de följs tätt av Schockemöhles lindor. Ett par svarta Schockemöhle skulle heller inte sitta fel.
 
 
 
 
2. Dessa apsnygga ridbrallor.
Som ni kanske redan vet så ääääälskar jag vinrött. Och dessa brallor har jag redan i marinblått och VET hur både snygga och sköna de är. Så ett par i min favoritfärg skulle ju inte sitta fel för fem öre.
 
 
 
3. Back on Track nättäcke.
För att Zigge helt klart förtjänar det absolut bästa. No more words needed. Dock är jag inte säker på om det skulle vara tillräckligt stort då jag hittills bara hittat 155, och Zigge drar ju åtminstone 165 i täcken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4. Stört snygg tröja.
Hallå, vinröd igen. Piké. Snygga detaljer. Dreggel.
 
 
 
 
5. Sjukt snyggt blått set.
Jag vet inte riktigt varför, men jag älskar det här setet. Det är lite för mycket. Samtidigt är det så himla snyggt. Jag är lite kär.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.Remember me


Ladda ner en egen design gratis