Snart är det igång igen!

 
Ni som har hängt med sen i våras vet att jag ett bra tag nu varit lagledare förvår klubbs ponnycupslag i hoppning, men även i dressyr det senaste året. I år kommer jag fortsätta som lagledare i båda cuperna, och det ska bli himla roligt! Nu är det snart höst och då drar vi igång igen. Imorgon är det planeringsmöte med alla deltagande klubbar och vi ska sätta hela matchprogrammet, så vi får helt enkelt veta alla datum imorgon. I år står vi dock inför stora lagförändringar i både dressyr och hoppning Vi har många som blivit för gamla eller har tävlat privatponny så att de inte längre får delta i cupen. Därför behöver vi många nya lagmedlemmar.
 
Så ni som läser det här och tillhör vår klubb, är ni intresserade så är det bara att ni hör av er till mig! Jag kommer tillsammans med ridlärarna på ridskolan ta ut alla lagmedlemmar och vi behöver vara ca 6-7 stycken i dressyren och ca 8-10 stycken i hoppningen. Just nu har jag endast ett fåtal som är med i lagen, så det finns en hel del platser kvar.
 
Det här ska bli himla roligt!
 
Som lagledare står jag till 100% för min egna "slogan" som jag brukar köra med. Den lyder; "Vi ska ha ROLIGT! Och vinna....". Med den menar jag att vår prio ett är att ha kul tillsammans och på ett säkert sätt se till att vi har roligt på varenda match, tillsammans som ett lag. I andra hand ska det också gå bra resultatmässigt för oss. Jag tror stenhårt på att om man har roligt tillammans, peppar varandra och jobbar som ett lag, då kommer resultaten bli bättre och bättre med tiden. Det betyder också att i en situation där jag måste välja på att låta alla delta på matcher eller att toppa laget för att vinna, så kommer jag 100 gånger av 100 välja att alla ska få delta och ha kul. Hittills har det gått väldigt bra för oss, nästan lite för bra. Vi har vunnit Ponnycupen i hoppning och kommit tvåa i ponnycupen i dressyr med endast något poäng från vinst. Men viktigast av allt så har vi haft jäkla kul under tiden! Och nu får vi ytterligare ett år med roligheter!

världens bästa lagledare! det var sjukt roligt att vara med i ponnycupen :D
Remember me


Ladda ner en egen design gratis