Anmälda!

 
Oj oj oj vad galet! Den 12 April smäller det! Idag har jag anmält mig och Z till vår första riktiga tävling tillsammans! Och det blev en dressyrtävling för lille hoppehästen :) Det är deltävling 1 i dressyrallsvenskan division 2. Jag vete tusan om jag egentligen är på LA-nivå tävlingsmässigt än, men vad tusan! Någon gång måste man ju börja! Jag har anmält mig till förklassen som går i LB:2 och alltså är vårt sämsta program, haha! Men det blir till att öva öva öva nu helt enkelt.
 
Jag är inte helt säker på att jag verkligen kommer få vara med i laget, men jag hoppas det. Det går ju dock i LA:3, och det programmet är ju ett svårare program än jag någonsin ens ridit en Pay & Ride med Zigge. Men vi kommer hinna med en Pay & Ride innan, så då jäklar får jag rida svåra program :)
 
Hur som helst, även om jag inte kommer med i laget så är jag i alla fall anmäld till LB-programmet, så tävling blir det! Nu måste jag bara övertala mig själv och Zigge att LB:2 visst passar oss. Och så måste jag hitta på en lösning för att ta mig till tävlingen... Någon med BE-körkort som vill köra dit oss? :)

Om du skrittar iväg några dagar innan så är ni uppvärmda och klara...
Remember me


Ladda ner en egen design gratis