Gårdagens ridpass - Zigge

 
Igår var en riktigt hektisk dag i stallet, haha! Jag hade som plan att sluta på jobbet en viss tid för att sen hinna åka och rida innan Z skulle gå lektion. När det började närma sig insåg jag att jag inte skulle hinna, så då blev jag lite uppgiven. Sen insåg jag att det är Pay & Ride på söndag och att jag MÅSTE hinna. Så jag satte vart och åkte till stallet så fort jag bara kunde. Jag hade satt upp en målbild att jag skulle behöva sitta på Z senast kl.15.45, och när jag tog mig upp i sadeln var klockan 16.30. Aningen efter i tidsplanen och Z skulle gå lektion med Anna kl.17.00. Men vad tusan, vi hann en stund!
 
Herregud vad det kändes som att jag behövde det där korta passet ändå. Jag är väldigt glad att jag inte skippade det, även om det blev lite för kort tid. Z var rätt krånglig och vägrade jobba med vänster bak och därmed bara bet han fast i vänstertygeln. Men vi kämpade på och till slut kändes det ändå som att han blev liiiite bättre.
 
Planen för dagens pass är egentligen att ta ett mysigt barbackapass, men jag tror att jag får ändra inställning och istälelt rida på och Göra om göra rätt från igår helt enkelt. Jag vill ju så gärna att det ska gå bra på söndagens Pay & Ride. Hmm...Remember me


Ladda ner en egen design gratis