Klubbmästare 2014 även i hoppning!

Fotat av Susanne Lindecrantz
 
Men hur galet är det här!? Jag och Zigge blev alltså klubbmästare även i hoppning på privathäst senior.Jag kan inte fatta det. Vilken häst jag har och vilken start på vår tävlingskarriär! Klubbmästare i både hoppning och dressyr. Superkul! Såhär gick det...
 
Dagen började ju väldigt tidigt då första start var 08.00 och jag hade startnummer 2. Jag satte fart och var lite sen in på framhoppningen. Men det visade sig vara bra för jag fick en jäkla fokus på uppgiften och jag har nog aldrig ridit på bra på en framhoppning. Efter inte alls särskilt lång tid kände jag mig redo, och då tog det inte många minuter innan det var dags för oss att gå in på tävlingsbanan.
 
Banan var en riktigt rolig bana, men jag hade lite svårt att minnas den. Jättenervös att jag skulle rida fel väg! Hur som helst, när vi skulle in på banan blev Z superspänd och vägrade gå in i ridhuset. Han stod faktiskt lite på bakbenen den busen! Vi fick hjälp att ta oss in i ridhuset och jäklar vad rolig Z var. Han tyckte att det mesta var lite läskigt där inne och gick och trippade med höga benlyft. Han spände liksom itne riktigt av innan jag fick startsignal, så det var ju bara att köra på.
 
Jag vände upp mot fösta hindret och plötsligt var det som att han sa "Jaha, ska vi bara hoppa en bana, då kör vi då!!" en gick banan faktiskt riktigt bra! Jag red dock lite bättre första halvan än andra, och vi var i och klonkade på flertalet av de senare hindren. Jag tror Z tyckte att det var lite lågt och slarvade. Men vi blev felfria!
 
Eftersom det inte var så många starter så gick vi in på framhoppningen och skrittade medans vi väntade på omhoppningen. Till slut hade alla ridit och det var visst bara jag och en till som var felfria. Dessutom var det jättekul för det var Helena som står i samma stall.
 
Sen blev det dags att förbereda sig på omhoppning och jag tog några språng över räcket och oxern, men med lite kortare anridning. Zigge gjorde ett grymt jobb! Han var så positiv och det kändes som att hela han visste att det var något speciellt med den här hoppningen.
 
När vi skulle in i ridhuset den här gången var Z inte alls lika spänd, men han var ändå lite taggad. När vi fick startsignal tänkte jag bara "Nu jäklar!!" Jag är ju lite feg i hoppningen och vågar ju inte svänga snävt och rida för vinst. Men en sväng hade jag tittat ut att jag kunde ta en liiiiite snävare väg. Så målet för omhoppningsrundan var(förutom att gå felfritt såklart) att våga göra den där svängen.
 
Vi startade på hinder nr 1, sen tog jag typ världens längsta sväng till 2an, och kom på i mitten att jag ju borde tagit en lite tightare väg. Men men, vi tog oss över 2an och styrde på till 3an. Här kom vi i korsgalopp och det var typ hur fladdrigt som helst. Men jag bara körde på och gasade. Vi tog oss över. Sen tog vi hinder nr 4, och sen satsade jag allt jag hade på att vända runt Z till hinder nr 7. Jag satsade så mycket att jag nästan höll på att missa hindret för att jag svängde FÖR MYCKET, haha! Men vi flög över det också och jag tror att Z visste att det var fart som gällde, för när jag sen skulle hoppa hinder nr 8 så behövde jag bara vrida huvudet så svängde han. Så vi hoppade det hindret helt galet snett, men felfritt! Vi var därmed felfria även i omhoppningen! Woho!!! Dock var vi ju inte jättesnabba och tog ju inte så mycket risker, så jag var helt säker på att Helena skulle klåoss. Hon är ju grymt mycket duktigare än mig.
 
Men det gjorde hon inte. Så vi vann helt enkelt, som den enda dubbelnollan för dagen :) Duktiga, fina, bästa Zigge! ♥
 
 

Grattis och du som sa att det inte fanns en chans att ni skulle vinna!

Stort grattis bästa Sandra Enerstrand och Zigge. Du får allt tro lite bättre på dig själv, vinst både i KM dressyr och hoppning. Grymt jobbat!!!

Grattis till vinsten! Jättekul ju!!!

Är det sant att Du o Zigge vann ? Vad glad jag blir ett så stort GRATTIS till er båda . Kram från mormor o morfar .

Stort grattis Sandra & Zigge, ni gjorde det! Toppen! Ni är ju bra duktiga! :) <3

Superduon Sandra och Zigge slår till igen! Grattis!

STORT GRATTIS Sandra och Zigge!

Åh vilken fin bild, han ser verkligen ut och tycka att det är superkul!

Ni är sååå värda vinsten. Bra ridet

På en före detta ridskolehäst :) <3 Skickligt, inte tur!

Grattis Sandra o fina Zigge!

Grattis Sandra <3

Grattis Sandra!!!!

GRATTIS Sandra <3<3

Grattis Sandra!!

Bra hoppat :)

Stort grattis. Grymt jobbat!

Svar: Tusen tack gulliga du! Imorgon kommer förmodligen en film på det hela :)
sandraenerstrand.se

Grattis

Va roligt Sandra! Stort grattis!

Grattis Sandra!!!! När hände det sist. Klubbmästare i två grenar!!!! :D

Så jäkla grymma ni var idag! Värdiga vinnare! :D känns helt ok att komma tvåa efter er faktiskt :)

Svar: Söta du! Jag känner mig som sagt cool som lyckades slå dig, haha! Men lite tur ska man ha också :) Du är ändå bäst egentligen! :)
sandraenerstrand.se

Tjusigt! :)

Sjukt kul!!! Blir många pucklor för dig att hålla reda på 2014! Grattis!

Grattis det var bra gjort

Grattis va kul!! :D
Remember me


Ladda ner en egen design gratis