Vilken dag!

 
Herregud vad jag är trött i mitt huvud nu! 216 starter och 11 timmar senare så är jag nu hemma från dagens Pay & Jump som jag fick döma. Det var supernervöst imorse, men efter några starter kändes det riktigt bra. Sen blev det till och med riktigt roligt! Men mot slutet blev det lite rörigt när det blir lite för många starter av samma personer pålite för lite tid, men jag tycker nog det gick bra ändå. Lite grötig i huvudet känner jag mig och jag kommer sova riktigt gott inatt!
 
Jag är så glad för idag också, Zigge fick ju vara med och hoppa tillsammans med duktiga Elin. En runda i 90 blev det och det var SÅ fint! Jämnt, mjukt, lagom fort, lagom med tryck och en riktigt riktigt glad Zigge! Duktiga Elin! Idag är jag tacksam. Och trött.
 
 

Bra jobbat!

Du skötte dig galant, ett riktigt domarproffs!

Kan du inte skriva ett inlägg om Zigge och hur han står uppstallad? Det verkar som att han står på en ridskola och går med i ridskoleverksamheten? Men du äger honom? Hur funkar det tycker du, att "dela" honom med andra? Är du inte rädd att han skall "slitas ut" av att gå så mycket på banan? Har noterat på dina veckoplaneringar att han ibland har två pass på banan en dag men bara kommer ut en gång i veckan.
Jag är ju ganska ny här på bloggen så det kan hända du skrivit om detta förut, men kan du inte göra det igen isf? :-)

Svar: Självklart kan jag skriva ett inlägg om det! Det är ju en lite ovanlig situation vi har jag och Z. Precis som du skriver så har jag gjort något inlägg om det här tidigare, men jag kan absolut göra ett nytt då de allra nyaste läsarna kanske inte läst det. :) Inlägget kommer upp i veckan!
sandraenerstrand.se

Det gick galant både för domaren och Zigge!

världens bästa Sandra! Riktigt bra jobbat som Annelie nr. 2! 💕:D

<3 duttig!! :D

Jag sa det till mamma. Det kändes som att detta var det ända du gjort <3 Du var ju proffsig!

Impad!
Remember me


Ladda ner en egen design gratis