Dagens Pay & Jump

 
Vilken häst jag har! Tänk att jag fått äran att äga den här underbara silverprinsen! Tihi :) Med andra ord, dagen har gått riktigt bra! Vi debuterade idag 110 på Pay & Jump, superduperkul! Men det får ni läsa om lite längre ner ;) För först tar vi 100-rundan!
 
Framhoppningen 110 cm
Jag tror att jag aldrig någonsin har varit så bra på en framhoppning! Ni vet ju att jag alltid brukar skriva att räcket gick dåligt och att det liksom är min lott i livet. Jag rider dåligt på räcket på framhoppningen. Det spelar ingen roll hur många gånger jag hoppar det. Men idag var det inga problem! Jag hade fokus och red som ett riktigt proffs! (Hehe, njaa, men väldigt bra för att vara mig!) Kändes mycket lovande inför dagens starter.
 
Banan 100 cm
När jag kom in på banan var Z lite på spänn, men mest för att han var laddad och glad. Det är liksom en bra spändhet. Dessutom går den över när vi börjar galoppera. När vi fick startsignal satte vi igång och började. Jag hade lite kämpigt att få ihop honom, men kände ändå att det var kontrollerat. Vi hamnade lite långt ifrån men då red ändå jag på så vi fick ta i lite istället för att lägga in det där pluttesprånget innan som jag annars gärna trycker in när jag blir osäker. Så som ni ser på filmen hoppar vi av lite tidigt på en del hinder, men men. Mot slutet (typ hinder 6) fick jag ihop honom lite bättre, och resten flöt på bra. Det var precis som förra helgen, det kändes riktigt kul!
 
 
 
 
Framhoppningen 110 cm
När vi skulle in på framhoppningen igen efter en lång stunds skrittande så fick Z nån knäpp. Började snurra runt och stå lite på bakbenen och skulle minsann inte gå in. Men han blir sådär ibland när han blir laddad. Jag travade ett varv och sen var det borta. När jag kom in där sen blev det lite rörigt för mig. Det var hästar med lite särskilda behov där inne, men det är nyttigt. Zigge var glad i alla fall. När vi började hoppa kändes det ganska bra på räcket, men oxern blev det bara fel på. Jag tog bara två språng på oxern och det andra språnget blev ett "rakt-upp-hopp" så jag vistades lite för högt ovanför sadeln än vad som känns bra. Men men. Tanken var att hoppa oxern en gång till så det skulle bli bra innan jag skulle in, men det blev inte så.
 
Banan 110 cm
Väl inne på banan tittade jag på hindrena och de såg in såååå höga ut. Men några såg lite höga ut. Nervositeten var med mig hela tiden, haha! Fast blandat med glädje. När vi fick startsignal styrde jag på hinder nummer 1, men fick inte riktigt till det till det hindret. Det gjorde att vi kom lite nära, och det satt i även till andra hindret, men han knixade sig över båda felfritt. Sen vaknade jag och började rida lite bättre. Nervositeten som jag kände på hinder 1 och 2 vändes om till en "Nu har jag ju gett mig in här, då får jag ju se till att rida för det"- känsla.Och då blev det helt klart lite bättre. Vi låg lite bättre till hindrena då också. Och det blev en felfri runda! Vår första 110-runda! Jag är supernöjd!
 
 
Tusen tack till Therese som filmade mina rundor :)

ni var super duktiga!!:) ni är verkligen ett riktigt team ni två!:D

Härligt! Stort Grattis! Vilket par ni är! :D <3

Ni är så duktiga! Det såg riktigt proffsigt ut!

Jätte duktiga!! Så fint det såg ut :)

Ja, ni var verkligen superduktiga!!

Hur många minuter per ekipage brukar du räkna på
Pay and jumpen ? :)) ska iväg imorgon och vet inte riktigt
Hur jag ska beräkna tiden. Haha
Remember me


Ladda ner en egen design gratis