Tävlingen i söndags

 
Åh vad roligt det var att hoppa i söndags! Jag som inte alls hade laddat upp för en tävling egentligen, utan anmälde mig någon dag i förväg bara. Jag hade riktigt riktigt kul! Och jag är SÅ nöjd med vår insats! Jag hann inte rida kvällen innan (stod och övervägde att sadla kl.22.05, men valde att skippa det och ta problemen dagen efter)
 
Framhoppningen
Jag startade ju som nummer 2 för dagen vilket var superskönt! Jag hade då en stund inne på framhoppningen då det inte var så många där. Men de kom lagom till jag började hoppa, haha! Jag kan åtminstone konstatera att jag behöver öva mig i att rida på en framhoppning. Jag har så himla svårt att fokusera på mitt och inte bara ägna mig åt att se upp för alla andra. Man måste våga ta plats. Men det gick ändå bra, jag hann hoppa så mycket som jag ville, men jag hade väl gärna kommit lite bättre på hindrena på framhoppningen. Zigge var dock lagom pigg, inte alls så överladdad som jag var rädd att han skulle vara.
 
Banan 100 cm
När det var min tur att gå in på banan pirrade det lite i magen, men det var inte så himla nervöst som jag trodde. Lite hoppfegis som jag är så blir jag ju himla nervös i hoppningen ibland. Men när jag kom in på banan var det en cool Sandra. Jag var inte särskilt nervös. Självklart fanns lite pirr i magen, men mest var det bara riktigt roligt! Zigge lyssnade riktigt bra på mig och tog mina förhållningar mycket bättre än jag tycker att han gjort förut. Han var pigg och glad, men väldigt lyhörd.
 
Vi hoppade hinder nummer ett utan problem, även hinder nummer två. Jag kände mig jäkla fokuserad. Hinder nummer tre kom vi lite fel på, men jag lyckades vara snabb, hyfsat följsam och lyckades att itne störa honom så vi tog oss över det. Sen var det en ganska lång väg till hinder nummer fyra, det enligt mig lättaste hindret på hela banan. Gissa vad jag gör? Jag vänder upp och tycker att vi ändå ligger ganska bra, så jag bara dör lite. Lägger mig på mage och låter honom bli lång. SÅ onödigt, vi rev. Sen ryckte jag upp mig och hoppade kombinationen bra, och även de två sista hindrena.
 
Självklart är det liet synd att riva ett sånt skithinder, men jag är SÅ nöjd med vår runda! Efteråt kände jag bara "Fasen att jag inte ska hoppa en klass till nu", och det är precis den känslan jag vill ha! Fasiken! När jag köpte Zigge tänkte jag "Han är inte en världscupshäst, men han är jäkla fin och jag tror att jag kommer att kunna ha mycket roligt med honom." Precis den känslan hade jag efter vår ritt. Jag blir nästan rörd! ♥ Vår runda:
 
 
Ps. Lyssna vad vi får för låt! Inte fy skam att rida till den! ;)
 

Klockren runda! Fina ni! <3
Remember me


Ladda ner en egen design gratis