Världens bästa Zigge!

 
Åh min fina fina prins! Ikväll (alltså lördag) blev det ett sent ridpass eftersom jag först jobbade till 19.30, sen hade kvällsfodringen i stallet, och sen behövde tvätta av Z innan jag kunde rida. Jag var nästan på väg att skippa ridpasset för att det blev så sent, men herregud vilken tur att jag inte gjorde det! Han var SÅ fin idag! Älskade älskade häst!
 
Det blev ett kort pass på ca 30 minuter, och vi avslutade med att rida igenom LA:3 som är det program vi ska rida på Pay & Ride imorgon. Vi skulle ju rida även LB:2, men på grund av många starter får man bara rida en klass :( Men men, jag är glad att jag får rida en åtminstone. När jag stod och pysslade i stallet kom Jonn ut och överraskade mig. Han filmade även när jag red programmet, så här får ni en flmsnutt. Hoppas att det går någorlunda lika bra imorgon bara! Fast nu kan det nästan få gå hur som helst bara för han var så fin idag!
 
 
 
Det jag tror att vi kommer ha svårt med imorgon blir att hålla oss i schack. Som ni ser på filmen vill Z gärna förekomma mig när han vet vad som ska hända. Då blir det lätt lite spänt och hackigt. Annars tror jag att vi faktiskt kan plocka några extra poäng på koefficient-delarna. Den förvända galoppen och skänkelvikningarna. Om vi lyckas alltså. 9 av tio gånger är ju den förvända på Z helt fantastisk och jag skulle vilja rida så hela tiden. Men den där sista 10e gången är den inte alls bra och vi bara får omslag. Hoppas det är någon av de nio bra imorn!
 
Jag ska verkligen försöka se om någon i stallet kan filma vår ritt. Ni vet ju att jag älskar att sitta och kolla igenom och analysera sjuttiotusen gånger efteråt. Nu inför tävlingen vore det ju helt toppen! Men jag startar så himla tidigt, så det blir nog ingen filmning :(

Bästa hästen! Lycka till idag!

Lycka Till i dag !

Lycka Till idag Sandra & Zigge! :) <3
Remember me


Ladda ner en egen design gratis