Hoppasset 20 November - Zigge

 
Igår blev det ett hoppass på Zigge i vanlig ordning, det var ju fredagkväll och det har ju blivit vår tradition. Annelie hade träning 19-20 så efter det fick de lämna kvar sina hinder så tog jag över tillsammans med två till.
 
Dagen till ära blev det att jobba med det som jag tycker är allra svårast. Att hoppa enkelhinder med lång anridning. I och med att Zigge är ganska svår att känna avstånd på så blir det lätt att man aldrig känner sig helt klar, eller så känner man sig helt klar och när man kommer närmre inser man att man ligger helfel. Men vi kämpar på för att lära oss.
 
Just igår hade vi två hinder på diagonalerna och låg och rullade som en åtta. Den ena byggde jag upp till en oxer och det andra fick vara ett räcke. Jag måste nog säga att det gick över förväntan. Känslan fanns och jag kunde variera galoppsprången så vi kom rätt varenda gång (utom en gång då vi klämde in ett litet extra språng, men det var inte så farligt tokigt heller) och det kändes alldeles fantastiskt!
 
Det här känns lovande inför dagens ridpass, han brukar alltid kännas lite mer lösgjord efter ett hoppass, så gissa varför jag valde att lägga ett hoppass två dagar innan dressyrtävlingen? Här nedan ser ni film på den avslutande rundan på lite högre höjd, duktiga häst!
 
 
 

Vilken snäll person är det som filmar dig "hela tiden" nu på senaste? :-) jättekul med så mkt film!

Ja det har du verkligen, fina Zigge! <3

Fina Sandra o Zigge !

<3
Remember me


Ladda ner en egen design gratis