Så går det i ponnycupen

En del undrar hur vi ligger till i ponnycupen, och jag skulle vilja säga att vi ligger GRYMT bra till. Här kommer en liten tabell på det går för vår klubb i både hoppning och dressyr.

Hoppning

hopp

Som ni ser har 6 matcher av 20 varit i vår grupp i hoppningen, och efter dessa 6 matcher ligger vi först vi vår grupp, med i genomsnitt 2 poäng per match. Bättre än så kan man inte ligga! Så himla kul! Det är helt ofattbart att vi vunnit tre av tre matcher och det är bara att hoppas på att vi fortsätter hålla hög nivå. Som ni ser i tabellen är det vi och Karlslund som haft flest antal matcher, så det är många lag som har möjlighet att knappa in på oss, men vi ska kämpa allt vi har!

Dressyr

dress

I dressyren har endast 4 av 20 matcher varit, och vi har endast ridit en match. Här är det vi och Tyresö som ligger på 2 poäng i genomsnitt per match, men då Tyresö har ridit två matcher och vi bara en så ligger de snäppet bättre till. Så därför ligger vi alltså tvåa i dressyrcupen såhär långt. Men hittills säger ju inte resultatet så jättemycket då Gladö till exempel inte ens har ridit en enda match. Men vi ska kämpa på och träna hårt, så plockar vi förhoppningsvis några till poäng på våra kommande matcher.
Remember me


Ladda ner en egen design gratis