Hoppasset 13 December - Zigge

 
Som ni vet fick ju då Zigge hoppa i tisdags. Det blev ju lite hetsigt så jag hade inte min egen hoppsadel utan lånade en av A. Sadelgjorden till den sadeln räckte inte, så jag fick låna en av en annan häst. Haha, så galet! När jag skulle ta på martingalen fanns inget att fästa den i, så den skippade jag.
 
Övningen var rolig, men lite stress kände jag när jag kom in i ridhuset och såg alla hinder. Men Zigge var glad och körde järnet. Han var pigg och framåt och väldigt lyhörd faktiskt. Jag kände ändå att jag hade bra kontroll och vi fick faktiskt lite beröm av Pontus. Han sa inte jättemycket, men det var första gången han såg oss. Jag presenterade oss som ett ekipage som rider dressyr men hoppar för att det är kul. Att Zigge gillar att hoppa och att jag är lite fegis. Hehe. 
 
Det är ändå intressant tycker jag.. Senaste månaderna har vi tokövat dressyr och inte hoppat särskilt mycket. Ändå har vi blivit så mycket bättre i hoppningen också. Vad mycket det ändå ger hoppningen att träna dressyren. Och säkerligen åt andra hållet. Bra komplement liksom.
 
Jag fick jobba lite med att våga vara stilla hela vägen. Annars sa han att vi var duktiga. Tjiho! Vore kul att göra igen!
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis