Älskade häst!

 
Igår fick jag äntligen träffa min fina häst efter att inte ha sett honom på hela helgen! Min sambo har fyllt 30 så vi hade hyrt en lokal och bjudit in till stor fest med inhyrd kock och bartender och övernattningsstuga och allt möjligt. Så det var mycket att rodda och sånt. Så Zigge har fått hänga med Anna hela helgen. Men igår fick jag äntligen träffa honom igen! Som jag har längtat!
 
Eftersom det var måndag så hade jag lektioner efter jobbet, jag har ju tagit på mig att hålla ponnylektionerna på ridskolan på måndagarna fram till sommaren då den ordinarie instruktören slutade. Det är jätteroligt! Att ha lektioner alltså, inte att hon slutade. Hur som helst,efter lektionerna skulle jag rida Z, men han var så enormt skitig så jag hann inte. Det blev alldeles för sent. Så istället tvättade och pysslade vi och sen tog vi en promenad. Men idag, då jäklarns måste jag hinna! Jag slutar visserligen jobbet jättesent, men jag får snabba mig. Nu är det uppladdning inför helgens tävling som gäller. På söndag startar vi på Botkyrka, det blir LA:3 och MsvC:1. Haha, det känns som att vi bara rider dom klasserna nu!
 
Hur som helst, veckan som kommer blir nog; Tisdag - Lite lösgörande, Onsdag rider Anna, Torsdag blir det att jobba med skolorna, Fredag blir lite lugnare i lägre form, sen Lördag blir det nog mycket tempoväxlingar. Sen söndag smäller det! Ska bli så himla kul! Och skönt också att det är på Botkyrka som ligger så nära. JAg verkar få himla bra starttider också, typ strax efter lunch. Perfekt!Remember me


Ladda ner en egen design gratis