Hoppträning 8 Okober - Zigge

 
Oj vilken glad och taggad häst det var i ridhuset igår! Hahahah! Älskade Zigge! Redan när jag satt upp blev han så laddad att han stod och snrrade lite på bakbenen innan han lyssnade på mig. Knasboll! Under framridningen var Zigge härligt pigg och ganska kontrollerad ändå. När vi en öjade jobba över bommar var han faktiskt riktigt riktigt fin. Vi fick bland annat ligga och rulla på ett litet hinder osm bestod av en grind, och där var han väldigt lydig och fin. Duktiga prins!
 
När iv en började hoppa blev Zigge jätteladdad vilket gjorde att det blev lite av eller på. Antingen gick det i full fart och lite okontrollerat, eller så trampade han lite väl mycket luft, haha! Men jag kunde inte göra så mycket annat än att skratta åt honom. -han är ju för söt när han blir sådär glad! Och jag älskar det! Jag älskar att min häst kan bli lika glad på banan i både hoppning och dressyr.
 
Jag är ändå nöjd med passet, vi fick lite tokiga språng ett par gånger, men de allra flesta gångerna var det faktiskt riktigt bra. han bara sög tag i varenda hinder och var ändå väldigt samarbetsvillig. Jättekul! Nu är jag taggad på att komma igång med hoppningen igen! Om två veckor (eller nä, en och en halv är det kanske) ska vi hoppträna för Magnus Österlund, ska också bli riktigt kul!Remember me


Ladda ner en egen design gratis