Tisdag

 
Hej hopp!
 
Inget morgoninlägg idag, utan ett lunchinlägg! Jag har inte mått helt bra som ni säkert förstod efter mitt utlägg igår morse. Just nu mår jag lite bättre, men jag känner mig fortfarande lite risig i huvudet. Igår var jag på jobbet hela dagen, kanske inte jätteklokt, men det gick. Efter jobbet åkte jag ju till Zigge och han fick sina skor omsatta. När jag kom hem därifrån la jag mig i soffan och där låg jag sen resten av kvällen. Jag rörde mig i princip inte ur fläcken. Tittade inte på TV eller nånting, bara tittade rakt fram. Helt nollställd. Usch. Jag åt inte ens middag.
 
Idag mår jag som sagt lite bättre, dock tokförsov jag mig. Min klocka hade ringt så länge att den stängt av sig själv. Så jag vaknade 18 minuter innan mitt första möte skulle börja, men jag hann nästan dit. 5 minuter sen bara. Men jag gillar verkligen itne att vara sen. Men jag har fina kollegor som inte såg det som nån jättegrej, dom tyckte det var tur att jag vaknade i alla fall, hehe. Usch.
 
Idag hoppas jag att jag ska fortsätta må bättre och bättre så att jag kan sitta upp och jogga Zigge i eftermiddag. Jag har sååååå dåligt samvete att jag inte ens gick ut och gick med honom igår, men jag orkade verkligen inte. Huvudet kändes som att det skulle explodera. Nu har jag lite ångest för att det ska bli problem, men jag behöver nog inte oroa mig. Jag vet ju att jag är noggrann alltid annars.
 
Nej, nu ska jag slänga i mig lite mat och sen gå tillbaka till jobbet. Älskar att bo nära och kunna gå hem till min fristad på lunchen ♥Remember me


Ladda ner en egen design gratis