Vecka 28

Godmorgon! Nu är det måndag och ny vecka. Helgen har varit mer eller mindre perfekt! Lördagen spenderade jag med världens bästa mamma. Vi gick på stan och shoppade. Det blev en massa bebiskläder som ni an se här nedanför. Alltså hur söta saker finns det inte? Och ja, som ni ser på bilderna ska det tydligen bli en liten flicka. Vi är nu i vecka 28, så himla praktiskt att det är samma vecka i graviditeten som i vanliga kalendern, hehe! Idag har 68,9% passerat av hela tiden och det känns ju alldeles galet! Det går så fort! Endast 87 dagar kvar till beräknat datum.
 
Igår började jag dagen med att tvätta massa kläder. Skönt att få det gjort, men just nu uppskattar jag faktiskt inte att tvättstugan ligger fyra trappor ner utan hiss. Jag har så sjukt dåligt flås! Haha! Sen på eftermiddagen åkte jag ut på ett hästigt äventyr som var helt fantastiskt! Mer kommer jag inte säga nu, men det här kommer bli så himla roligt!
 
Den här veckan jobbar jag kväll två dagar så vi får se lite vad veckan har att erbjuda. Jag har inte så mycket planer faktiskt. Men veckan efter det har jag semester! Det blir kul, ska nog åka ut med båten och lite sånt. Höjdpunkten på året!
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis