Gårdagens ridpass - Einstein

Igår efter jobbet åkte jag ut till Einstein för att rida lite. Idag är det ju hopptävling, så han kunde inte vila då. Med andra ord blev det sen kvällsridning. Men det var kul! Gustav, som rider väldigt bra, hängde med mig och hjälpte till.
 
Jag började passet med att värma upp Einstein lite grann i alla gångarter. Dagen innan vilade han, vilket alltid gör att han är lite svårare att få mjuk. Efter en liten stund fick Gustav hoppa upp och känna lite på E. Det tog något varv  innan han konstaterade att det INTE är en lätt häst, och att han är mycket svårare än han ser ut. Jag kan inte annat än hålla med.
 
När Gurra hade känt lite på E hoppade jag upp igen och fortsatte. Skönt med en liten återhämningspaus, haha! Sen tog jag några små skutt över bommar, och jobbade med att E inte får dra iväg efter/över hindret/bommen. Det är inte lätt kan jag säga! Men det gick rätt bra faktiskt. Jag avslutade med att skutta en liten banan, och det gjorde han riktigt bra. Så lite förhoppningar har jag för dagen.
 
Men vi får se hur det går idag. På tävlingen kommer jag mest tänka "skolridning", att jag har ett långsiktigt mål. Behöver jag lägga in en volt, då gör jag det. Behöver jag göra en halt, då gör jag det. Jag håller tummarna för oss, gör ni det? :)
 
Bilden tagen av My Lillsunde
 
Förhoppningsvis kanske någon kan tänka sig att fota eller filma under dagen, då kommer det givetvis upp här.Remember me


Ladda ner en egen design gratis