Min hästblogg

Jahapp, det räckte visst inte att ha en egen blogg? Nä jag måste starta ytterligare en hästblogg, eftersom det finns så få. Nej, riktigt så är det inte. Jag har inga direkta "bloggmål" med den här bloggen. Den här ska vara som min rid-dagbok. Här ska jag skriva allt jag tänker på som har med hästar att göra. Och är det någon mer än jag som kikar in så är det väl en bonus.

 

Om ni tittar in här så kommer ni att få följa min och hästarnas utveckling. Mina framsteg och mina bakslag. Mina tankar och mina drömmar. Mina åsikter och mina önskningar. Helt enkelt allt som just jag funderar över just då.

 

Jag kommer att skriva så ofta jag vill, och så sällan jag vill. Men ajg kommer givetvis försöka skriva så ofta jag har något vettigt att skriva. Det kommer att bli som ett arkiv för mig själv att kunna gå tillbaka och titta igenom. Det är endast därrför jag vill ha denna blogg. För att själv kunna se, för att själv kunna läsa, för att själv kunna tänka tillbaka, för att själv förstå hur jag har tänkt, och för att själv förstå varför saker funkat eller inte.