Inzaghi "Zigge"

 
 
Inzaghi, eller Zigge som han kallas, är ett Svenskt varmblod född 2003. 28 April för att vara exakt. Zigge är e. Irco Mena, u. Comtessa och ue. Cortez. Den 18 Augusti 2014 blev han min då jag köpte honom av Ridskolan på Södertälje Ridklubb. Där har han stått i tre år och då gått som lektionshäst.
 
Zigge är en allroundhäst som är 184 cm hög. Som tur för mig är, så känns Zigge inte lika stor att rida som man skulle kunna tro. Förutom när han är mycket mycket pigg, då får man kämpa som en dåre. Han är en väldigt känslig och lyhörd häst som dessutom gillar att jobba. Hoppning tycker Zigge är mycket roligt och under sin tid på ridskolan har Zigge varit iväg och tävlat 100 cm och även tävlat 110 cm på hemmaplan. Han har då haft bra resultat, för att se dem kan du trycka HÄR. Med tidigare ägare har han tävlat upp till 125 cm, men då med en hel del fel eller uteslutning. Zigge hade inte varit med på någon dressyrtävling när jag köpte honom, vad jag vet. Men han har varit med på Pay & Rides på ridskolan.
 
Nu nästan ett år efter att jag köpte honom har vi hunnit starta upp till 110 i hoppningen och LA:4 i dressyren. Under våren 2015 deltog vi i vår klubbs lag i Division 2 dressyr som gick i LA:3 i grundomgångarna och LA:4 i finalen. Vi fick med oss fina procent och har hunnit bli placerade flertalet gånger. Vårt rekord är hittills 66,84% i LA och målet är att någon gång kunda starta Medelsvår C på godkänd procent och med glädje.
 
 
 
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis