Einstein

 
Einstein är en härlig herre född 1996. Han ägs av familjen Doland och jag red honom under ett års tid. De hade precis köpt honom ett par månader tidigare, och han var väldigt oriden just då. Jag hjälpte dem att "rida till" honom en hel del i både hoppning och dressyr. Vi startade lokalt 110 som högst innan jag valde att gå vidare. Han är en fantastiskt trevlig kille med mycket egna åsikter. Han har en väldigt speciell personlighet och är inte alls särskilt lättriden.
 
Einstein är efter Steinbeck - Turbin och är ett svenskt varmblod. Han är en hopphäst, men kan även bli rätt fin i dressyren.
 
 

Eddie (Edenside Ceilid)

 
Eddie är en B-ponny som ägs av min vän Malin. Det är hennes ena dotter som rider honom, Caroline, eller C som hon oftast heter här i bloggen. Eddie är en fälttävlansponny som Carro tävlar lite då och då. Jag brukar mest coacha Carro och Eddie i dressyren och jag hjälper även till att rida honom ibland. Carro är född -02 så ibland kan det behövas en lite större ryttare som sätter honom på plats.
 
Att rida så är Eddie en väldigt mysig liten filur. Han är också väldigt varierande. Vissa dagar när jag ridit honom ringer jag Malin och säger att hon har en fantastiskt fin liten B-ponny, men andra dagar ringer jag och säger att han är fruktansvärd. Så spannet för hur ett ridpass kan gå är väldigt stort.
 
Det jag framförallt jobbar på med Eddie är att han ska jobba i en bra, stadig form och framförallt hålla den genom övergångar, fattningar och avbrott. Jag brukar jobba väldigt mycket med att han inte får racea iväg efter en sådan.
 
Lite bilder på Eddie och Carro: