Dagens ridpass 15 april - Zigge

Åhh, idag blev det äntligen ett pass på prinsen igen! Som jag längtat! Dock märkte jag när jag började trava att jag fortfarande har träningsvärk efter tävlingen, haha! Eftersom han hade gått ett ridskolepass så blev det mest ett härligt, inte så komplicerat pass. Bara stämma av lite att vi är på samma bana helt enkelt.
 
Vi red idag runt en del i låg form och när vi var ordentligt varma tog jag tag i det här med skänkelvikningar. Vi har idag 9 dagar på oss att lära oss behålla ställning i skänkelvikning undan för höger skänkel. Det är en viktig punkt i programmet LA:3 som vi ju rider igen den 25 april. Det är en koefficient på den bedömningspunkten, så då duger det inte med felställd häst. Till en början var det sjukt svårt, men efter ett par gånger fattade Z vad jag menade och då blev det riktigt bra. Jag tror vi får öva det här varje ridpass nu. Det är av dessa nio dagar endast 6 dagar jag kommer rida, och av dem är det tre dagar som jag förmodligen inte har tillgång till någon ridbana. Hmm...
 
För övrigt red jag lite förvänd galopp och varvade mellan fyrkantspåret och 15 meters volter. Duktiga Z ♥ Tänk hörni, att det en gång lät SÅHÄR om förvänd galopp. Men det är härligt, det visar ju att man kan bli bra mycket bättre med lite övning!
 
Ps. Idag fick jag ett USB av Sofie med 197 bilder från tävlingen i söndags, bästaaa!
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis