Den kommande tävlingshelgen

Ja hörni, den här helgen kommer vara den mesta tävlingshelgen jag varit med om. På lördag går andra omgången av division 2 dressyr på Stäket Ryttarnas HSF, och vi startar alltså LB:3och LA:3. På söndagen är det Pay & Ride hemma, så då startar vi LA:4 (debut) Superkul ska det bli! Jag måste bara hålla tungan rätt i mun när jag ska minnas vilket program som ska visas vilken gång...
 
Här är mina tankar inför programmen:
 
 
 
 
LB:3
Jag gillar det här programmet. mycket. Jag tycker det är ett trevligt program att rida, och det passar mig och Z. Det är lagom långa grejer överallt och inga jättesvåra delar. De svåraste delarna skulle jag nog säga är när man ska göra en 15 meters volt i galopp och sen vända in på kort diagonal och göra ett avbrott till trav och ny fattning. MEn Z är faktiskt riktigt bra på det, så att så länge jag sköter mina kort rätt så kan vi plocka bra med poäng där.
 
 
LA:3
Jag gillar även det här programmet. Det är ett roligt program där det händer saker hela tiden och det är lagom långt mellan de olika sakerna. Jag hoppas att vi kan plocka bra poäng i de moment vi gjorde sist; förvända galoppen och längningen av formen. Även galopprogrammet i helhet tror jag att vi kan göra bra. Så länge han inte byter. Jag är lite nervös nu efter att jag övat lite byten, jag vill inte att han missförstår mig. Jag hoppas på att vi har lyckats förbättra vår skänkelvikning för höger skänkel. Det jag tror att vi kommer få sämst poäng på är mellanskritten och eventuellt just högerskänkelvikningen.
 
 
LA:4
Det här programmet vet jag inte om jag gillar eller inte, jag har inte ridit det någon gång. Jag har inte ens ridit igenom det nu på träning. Jag har nämligen valt att inte öva in det här programmet förrän på lördag kväll. Då har jag ett mindre att blanda ihop på lördag. Men jag har tittat på lite delar i det. Det känns som att det är mycket svårare än LA:3an och jag tror att det hrä programmet inte passar oss riktigt lika bra. Det som gör att jag tänker så är att det är ryggning på medellinjen (vi har ju svårt med ryggningar pga Z bakben) och även den förvända galoppen som ligger i en 90 graders sväng. Spännande! Skänkelvikningarna kan dock bli lite lättare då det går från medellinjen och ut till spåret, istället som för i LA:3an ligger de ju från spåret och in till medellinjen. Även bakdelsvändningarna kommer bli spännande då jag inte gjort det förrän häromdagen. Det ska i alla fall bli hur spännande som helst att rida LA:4 på söndag, så det ser jag också väldigt mycket fram emot. Jag räknar med att vi inte kommer rida på godkänd procent, men målet är givetvis att bli godkända!

Lycka till!

Hejja Hejja! :D

Lycka Till! :D kram <3

Lycka Till Sandra o Zigge !
Remember me


Ladda ner en egen design gratis