Gårdagens ridpass 17 april - Zigge

Igår blev det ett ridpass på Ziggemannen. Jag skulle säga att detblev ett typiskt Förr-fredagspass. Alltså så som fredagspassen var förr. Skit med andra ord. Haha! Nämen, så illa var det kanske inte, men det var helt klart inte ett av våra bättre pass. Det var banbyggnad på gång i hela ridhuset och så också framhoppningsbygge i ridhuset jag red i. Zigge är ju inte särskilt intresserad av vad som händer och blir inte särskilt spänd. Han tittade till på en stoooor hög med slangar, men sen var det som att han sa "Jaha, här ligger det slangar" och sen tittade han inte mer på det. Skönt.
 
Men, det blev lite dålig ridning från min sida. Det var jag som var lite för brydd av allt som hände runt omkring. Men Zigge skötte sig faktiskt bra ändå. Vi red på i lite olika gångarter och jobbade med att verkligen ställa igenom, framförallt till höger. Vi red också lite förvänd galopp som vanligt, men körde faktiskt några femtonmetersvolter. Inte ett enda omslag. Duktiga prins! Sen red jag några skänkelvikningar och uppridningar i galopp till halt. Inte våra bästa insatser på någon av dem, men helt klart godkända.
 
Den här helgen är jag helt ledig för första gången i år, inget jobb, inga lektioner, inget tävlande... Ingenting. Det innebär att jag hade önskat att verkligen få träna med Zigge inför nästa helg. Men nu är det ju lite oturligt tävlingar på anläggningen, så ridhusen och utebanan är upptagna. Men jag tänkte åka till stallet lite senare i kväll och helt enkelt hoppas på att tävlingarna är slut. Kanske åker jag dit en sväng nu på förmiddagen och rider ut också.
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis