Ridpass i måndags och igår 6 april & 10 april

Jag kom på att jag missade att skriva om måndagens ridpass. Det var så härligt! Vi tog en tur på vår stora fina utebana i kvällssolen. Helt magiskt! Dock gick väl kanske inte själva ridpasset fläckfritt, men det gjorde liksom inte så mycket. Han blev lite pigg och jaa, det var inte helt lätt.
 
Igår träffade jag Anna med Winette, som ska rida i laget med mig imorgon, och även Cissi som är lagledare. Vi hade lite "inför lagtävlans-ridning". Winette såg jättefin ut och Anna red igenom programmet, och jag känner mig lite avis på att hon är så duktig :) För mig och Zigge gick det bitvis bra, bitvis mindre bra. Men jag vet ju att jag inte kan begära alltför mycket eftersom det varit andra personer som ridit honom de tre senaste passen. Då har vi ganska lång startsträcka till att bli ett igen.
 
Jag red också igenom programmet en gång, men kände väl att det inte var vår bästa runda. Men jag var lite ofokuserad och tankspridd, så jag får skylla mig själv. Idag blir det ännu mera trimning och jag försöker tänka på det jag fick lära mig i tisdags på programridningen. Att våga rida på med mer energi, och att våga satsa lite. Det är först då vi kan knipa lite högre poängsummor. Men, jag måste också tänka på att inte bli för ivrig på detta, då känns det lite jagat och överilat. Jag måste helt enkelt hitta det där gyllene perfekta läget. Det som är så svårt att hitta!
 
Idag blir en fullspäckad dag. Nu ska jag bege mig hem till mina föräldrar för att hämta dragbil, mina nytvättade vita ridbyxor (Tusen tack mamma!) och även försöka få ordning på min plastrong. Sen ska jag förbi jobbet en snabbis och sen vidare till stalet. Där ska jag sen förutom att ordna allt vardagligt som mockning, matfix och ridning, se till att putsa alla grejer, tvätta Zigge, tvätta några grejer, packa bilen och packa släpet. Heja! När jag sen kommer hem är förmodligen ett par kompisar hemma hos oss redan, och då ska jag slänga mig in i duschen och sen hänga med dem. Fullspäckad var kanske bara förnamnet... Snälla Anna skulle komma förbi stallet och hjälpa till lite, gulle-hon!
 
 

Inga problem Sandra, klart jag fixar till byxorna, och nu är även plastrongen fixad! :D

Ja Lycka till alla i morgon !

Lycka till i morgon nu Sandra & Zigge o hela SRK laget! Kram

Va gullig du är! Ni är också superfina tillsammans :D <3 imorgon gäller det!

Lycka till imorgon tjejer! Ni kommer vara grymma :D
Remember me


Ladda ner en egen design gratis