Stalltjänst och liiiite ledigt

Jaha, det här med att hinna med bloggen går inge vidare, haha! Igår blev det aktiviteter hela dagen och idag var det stalltjänst från 06.00-15.00. Men det har flytit på bra faktiskt! Nu har jag kommit hem och har en lite lugn eftermiddag/kväll innan det blir jobb igen imorgon. Röda dagar betyder inte ledigt för mig, tvärtom! Men det är roligt.
 
Nu sitter jag med fötterna i ett fotbad och myser. Ska försöka fixa lite inlägg här på bloggen som kan komma upp under veckan utöver de inlägg som jag annars postar. Om ni vill att jag skriver om något särskilt får ni ju gärna hojta till som vanligt. Jag har något inlägg på gång i kategorin "Sandra svarar" men jag kan ju alltid göra flera.
 
Zigge har idag fått en uteritt tillsammans med bästa Elin ♥ Vi har tur som är omgivna av massa fina snälla människor som vill hjälpa oss och så. Tacksam är bara förnamnet!
 
För en liten stund sedan fick jag sms från Elin att ridturen gått bra och att hon hade tvättat både Z sår (idag drog han av sig grimman som skapade sår på huvudet) och hans svans. Bästa! Jag har ju "projekt vit svans innan söndag" nu. I morse när jag precis hade släppt ut min prins slogs jag av tanken att svansen faktiskt börjar se lite vit ut. Z i blått täcke :)
 
 Remember me


Ladda ner en egen design gratis