Tävlingsdax!

Åhh, ni håller väl tummarna för oss nu? Nu ska jag strax bege mig mot stallet för att mata Zigge så att vi kan åka tiiiiidigt. Jag lyckas ju alltid få väldigt tidigt startnummer, så det blir svintidiga morgnar. Men det hör väl till!
 
Jag är superladdad och lite lagom nervös. Igår kväll var jag i stallet och fixade fram till 23.00 så jag har lite minus på sömnkontot, men det problemet känner jag nog av först ikväll då jag lär däcka snabbt.
 
Idag är det alltså LB:3 och LA:3 som står på schemat och det är Stäket Ryttarnas HSF vi ska till. Ganska långt att åka. Jag har aldrig varit där tidigare, så det ska bli spännande att se ett nytt ställe. Jag kommer nog inte ha möjlighet (eller minne) att blogga under dagen, utan berättar allt om starterna ikväll eller imorgon. Håll utkik på min instagram för resultat, SandraEnerstrand heter jag där, eller så kan ni följa online på länken här. Klicka in er på Resultat för klassen ni vill se. Jag rider i klass 1 och 2. (3an också, men det är laget)
 
Jag måste bara slänga upp en bild på knopparna jag gjorde igår, blev faktiskt rätt nöjd med dem. Kanske inte den sista miniknoppen dock.. Men resten! Men de är nog inte lika fina idag tyvärr...
 
 

Lycka till!! Han kändes som sagt jätte fin i torsdags så det kommer gå som en dans :D

em

Åh vad fina!

Lycka Till !

Tjoho en 6e plats!! Grattis Sandra!
Remember me


Ladda ner en egen design gratis