Tre dagar kvar!

 
Åhh, nu är det bara tre dagar kvar till tävlingen, eller jaa.. Två och en halv. Det ska bli så kul! Här är våra preliminära starttider. LB:2 startar 08.00 och min start verkar bli 09.46. De definitiva startlistorna kommer kl.18.00 på lördag, så mycket kan hända. Jag har dock önskat så sen start som möjligt i första klassen då vi har långt att åka. Andra klassen verkar jag starta 12.56. Känns bra. Då kommer jag ha hunnit äta lunch emellan och så. Toppen!
 
Från och med nu börjar riktigt mycket förberedelser. Jag har lite panik över att jag inte hann rida Z idag som planerat, men vi får trimma vidare fredag och lördag. Istället fick jag hjälp av Therese att visa mig släpet vi ska ha på söndag. Jag ska hyra hennes, så vi testade lite med det. (Tusen tack bästa Therese!!!)
 
Kommande dagar blir det nu att börjar plocka ordning på allt. Så imorgon fredag blir det en tur till granngården för att köpa några smågrejer jag behöver. Sen om jag hinner blir det nog att putsa upp lite grejer inför tävlingen. Sne på lördag blir det en heldag i stallet.
 
På lördag ska vi packa in allting som ska med, putsa alla grejer och det största projektet av allt; Tvätta Zigge så han blir kritvit! Det blir nämligen en riktigt tidig morgon på söndag, så då är det skönt att ha allt klart och färdigpackat.
 
På söndag tänker jag mig att jag åker dit svintidigt och ger Z sin morgonmat. Medan han äter den packar jag hans resterande påsar och fixar allt i stallet så att allt där är färdigt när vi kommer hem efter tävlingen. Sen ska jag såklart förbereda och checka av att allt jag behöver är med. Sen blir det till att packa in Z i transporten, förhoppningsvis utan problem och sedan åka. Åh, vad pirrigt det känns nu när det är så nära!
 
När vi gick in på det nya året tänkte jag skriva ut lite mål inför 2015, men fegade ur lite på den för att jag inte riktigt har vågat sätta något mål. Min tanke var att i slutet av 2015 rida LA på tävling, och då tänkte jag LA:1. Efter söndag kommer jag förmodligen ha ridit LA:3 redan i april. Vad knasigt! Målet med den här tävlingen är att ha roligt, vara på vår första tävling och satsa på att rida något av programmen godkänt. Självklart är drömmen att rida på jättefina procent, men LA:3 är lite hög nivå för oss och LB:2 är inte riktigt mitt program. Så godkänd procent vore bra nog.
 
Det får gå som det går helt enkelt! :D Jag säger som jag brukar säga till mina ponnytjejer; "Vi ska HA KUL!!! .... och vinna :D"

Det kommer gå toppen! Ni är ju bästa Zigge och Sandra! :) <3
Remember me


Ladda ner en egen design gratis