Veckoplanering - Zigge

 
 
Här har vi veckans planering. Idag måndag blir en vilodag för Z, så vi tar en barbackatur ute i skogen. Bara en mysig skrittur. Det har han förtjänat! Återhämtning är viktig.
 
På tisdag blir det ridskolelektion och sen på onsdag har jag fått möjlighet att rida för Elisabeth Lundholm som kommer till vår klubb. Det ska bli superkul och jag hoppas att vi får med oss några nya verktyg för att bli ännu bättre! Vanligtvis går ju Z ridskolelektion på onsdagar kl.17.00, men jag ska rida kl.16, så vi får se om han får gå senare, eller om han helt enkelt inte får gå någon ridskolegrupp då.
 
På torsdag får han gå ridskola i alla fall. Sen på fredag skulle jag behöva få till en lite hoppning, jag hoppas kunna hålla till på utebanan mot eftermiddagen, så om någon har lust att hänga med oss och hjälpa till med lite hinder blir jag toppenglad!
 
På lördagen blir det ett dressyrpass, eller ett hoppass om jag inte fått till något på fredagen. För sen hoppas jag nämligen att jag på söndagen ska hopptävla på vår hemmatävling. Jag har anmält mig och blivit antagen, men nu plötsligt verkar det ha blivit något strul för det står att jag har tagit tillbaka min anmälan, vilket jag inte gjort. Jättetrist. Men har jag tur kan de peta tillbaka mig.Remember me


Ladda ner en egen design gratis