Veckoplanering - Zigge

 
Här har vi veckans planering! Det är en riktigt nervös vecka för mig eftersom den avslutas med en debut i dressyrtävling och debut i "tävling på bortaplan". Jag ska alltså för första gången köra min häst någonstans! Superspännande!
 
Men men, måndag innebär dressyrtrimning, ingen rast ingen ro denna vecka. Tisdagen ska jag rida programträning för Eva Rydström. Perfekt! Jag kommer rida LA:3an såklart! Sen på kvällen går han ridskolelektion.
 
Onsdag innebär också ridskolelektion och även torsdag. Jag börjar jobbet lite senare på torsdagen, så jag hoppas på att hinna med ett kort dressyrpass på förmiddagen.
 
Sen från och med fredag är det total fokus! Trimma både fredag och lördag och sen är det tävlingen på söndag! Jag är SÅ nervös! Fast jag är inte så jättenervös över själva tävlingen, utan mest för hur det ska gå för mig att ta mig dit och så. Men det ska nog gå bra hoppas jag!
 
Utöver det här är det också fokus på att göra iordning Zigge utseendemässigt inför tävlingen. Han ska bli vitare än vitast! Andra so mska tävla åker till stallet kvällen innan och badar sin häst. Jag kommer få bada delar av min häst varje dag den här veckan för att få honom helt vit. Svansen ska schamponeras med vanligt schampo, skimmelschampo och inpackning. Heja oss! Förutom det ska vi frisera och putsa utrustning! Så den här veckan får ni helt enkelt följa våra tävlingsförberedelser!

Härlig vecka! Ska bli spännande med första riktiga tävlingen för bästa Z!
Remember me


Ladda ner en egen design gratis