Vilken helg!

 
Oj oj oj! Vilken helg jag och Zigge har haft! Tre program på två dagar, nu är jag trött i varenda del i kroppen! Och huvudet också i och för sig.. Men det har varit SÅ roligt! Jag har lyckats komma ihåg alla tre programmen, utan att blanda ihop dem och även om jag haft en hel del missar och inte är helt nöjd med min prestation så har vi ändå blivit godkända och fått fina resultat.
 
Jag kommer givetvis att lägga upp en hel del inlägg här där jag berättar allt om alla starter, visar filmer och bilder. Bästa Sofie och Kicki Lagergren var med och fotade och filmade och Sofie hälsade att det kommer 277 bilder på mig och Z från helgen. ♥ Jag ska inte plåga er med alla, men några kommer ni allt få se! Jag kommer lägga upp inläggen om programmen i varsitt, annars blir det så himla långt! Inläggen ska jag försöka knåpa ihop nu så de kommer upp så fort som möjligt, och bilderna får ni vänta på för dem får jag först på onsdag. Filmerna har jag precis fixat med, så de kommer i inläggen.
 
Åhh vad jag längtar till nästa dressyrtävling! Och det blir den 17 maj, då är det hemmatävling och vi ska starta LB:1 och LA:1.Remember me


Ladda ner en egen design gratis