Min önskelista

Prylgalen som jag är så har jag ju givetvis alltid en önskelista med saker jag skulle vilja ha. Både nödvändiga och helt onödiga saker står på den här listan. Nu tänkte jag visa er hur listan ser ut just nu:
 
 
1. En hoppsadel
Jag skulle verkligen vilja köpa mig en ordentlig hoppsadel 
som passar både mig och Zigge. Det är inte helt lätt kan jag säga att hitta en som passar Mr Z eftersom han har en manke av både hög och lååååång modell. Hans manke tar liksom aldrig slut. Men det vore himla trevligt att hitta en hoppsadel som vi kunde börja träna i istället för allrounden vi fladdrar runt i nu. Jag får liksom inte särskilt bra stöd, och i och med att Z är så stor så behöver jag lite extra stöd. Helst vill jag ha en i brunt, gärna någon av de två här intill.
 
 
2. Det här tränset
Alltså MY GOD vad snyggt det här tränset är! Det finns i brunt och i svart, men jag vill ha det som är brunt! Jag tror det skulle vara helt galet snyggt på Zigge. Undrar om kanske hans bruna prickar skulle träda fram tydligare med en brun utrustning... Hur som helst; äääälskar det här! Nosgrimman är sådär perfekt bred, fodret är en snygg brun färg och den är dessutom lackad i en slags metallicfärg. Pannbandet är alldeles lagom brett och ävendet lackat, men med stora fina kristaller. Jaa, jag kan fortsätta i en evighet!
  
 
3. Ny snygg hjälm
 Ja alltså, jag har ju egentligen världens skönaste hjälm som jag älskar. En med bra ventilation (jag har galet mycket hår som är svinvarmt under en hjälm) och sitter bra. Men jag skulle vilja ha en riktigt snygg till dressyren. Den jag använder mest idag är ju lite mer en hopphjälm tycker jag. Jag skulle verkligen vilja ha en snygg dressyrhjälm med lite bling. En jag gillar är faktiskt den här; enkel, snygg och stilrent. Och billig :)
 
 
 
4. En rumpvärmare!
Haha jaa, vad knasigt hörni, men jag önskar mig faktiskt en rumpvärmare till sadeln. Jag är ju en väldigt kall människa, jag fryser väldigt ofta. Som nu i vinter, jag har alltid en tjocktröja, halsduk, en dunväst och en tjock dunjacka, när jag är i stallet. Och jag fryser ibland ändå. Därför är det alldeles fruktansvärt att rida utomhus nu på vintern för mig, jag blir för kall. Så då vore det ju fantastiskt att investera i en rumpvärmare. Jag har hittat den här som är i ungefär samma färg som vår sadelpadd, vore ju himla snyggt!(Eller i alla fall så snyggt det kan bli med en luddyna på sadeln)
 
 
 
 
5. Schabrak från Cristina Sport
Jag har en väldigt klar bild över ett schabrak jag vill beställa. Ett svart/guldigt från Cristina Sport. Inte riktigt det på bilden, utan jag vill designa ett själv och jag har väldigt klart för mig hur det ska se ut.Det kommer bli stört snyggt! Sen kan jag matcha det med mina svart-guldiga Glööcklerlindor och guldiga boots! Perfekt!
 
 
 
 
 
6. Ett par vinröda lindor från Mias RS
Jag har ju redan ett par vinröda, men jag vill ju ha ett par till så att jag har till alla fyra benenoch itne bara till två. Z är faktiskt riktigt snygg i sina vinröda och kvalitén på Miaslindorna är ju grym! När jag tänker efter vill jag nog ha dem i mååånga fler färger ;)

Har exakt den hjälmen och köpte den när modellen var precis ny :) Den väger INGET och är hur skön som helst :)

Svar: Det låter toppen! Jag tycker den ser väldigt snygg ut också :)
sandraenerstrand.se
Remember me


Ladda ner en egen design gratis