Dagens aktivitet 2 Oktober - Zigge

 
Då det inte finns en enda ridbana ledig under helgen och jag slutade jobbet så pass sent att det skulle hinna bli mörkt så tänkte jag att jag och Z skulle ta en liten promenad bara. Hej ja, det var lättare sagt än gjort. Vi hann inte mer än utanför dörren så flög han i luften. Sen steppade han på, blåste upp sig och krökte nacken likt en hingst. När vi sen svängde runt hörnet och kom fram till ridhusdörrarna där folk gick ut och in så blev det för mycket för honom. Han började studsa lite på stället och hoppa ch greja. Då tog jag beslutet att gå upp längs hagarna.
 
Efter en liten stund där uppe lugnade han sig och då fick han käka lite gräs istället. Vi promenerade och beta lite om vartannat. Mys! När vi sen kulle tillbaka in i boxen hll han på att springa ner 6 personer totalt på de 100 metrarna vi fick gå på stallplanen. Suck... Vem kunde tro att snälla, lugna, ordentliga Zigge skulle förvandlas till en drak-jingst över en sommar? Haha!

Ja, vad tusan hände? Kände knappt igen honom när han kom steppande innan han vände baken till och gjorde världens spark! Knashäst <3 !
Remember me


Ladda ner en egen design gratis