Equiterapeutens besked

Igår fick vi ÄNTLIGEN träffa equiterapeut Kokko igen! Jag var lite pirrig inför beskedet, och livrädd att han skulle säga något negativt eller bara att det inte var någon skillnad. Han klämde och grejade och sen fick vi utlåtandet.
 
Zigges korta muskel var det stoooor skillnad på. Nu var den inte alls lika illa däran. Han var lite öm i vissa muskelfästen och det berodde troligen på att han nu rör sig på ett lite annorlunda sätt oh att vi fortsätter tänja ut och stretcha. HAn sa att det kändes mycket lovande och att det här kommer bli superbra snart. Underbart!
 
På bilden ser ni vart Z fick nålar den här gången. Förra gången fick Z nålar bara där fram och endast på höger sida då han var så ojämn. Den här gången fick han där fram oc hlite där bak, men på i princip exakt samma ställen på båda sidor, för nu var han jämn! Wiho! Vilken vinst!
 
Så nu då? Han fick vila igår, och idag ska vi endast skrittjobba. Sen är det bara köra på igen, så vi har tur som kan vara med på Pay & Riden på söndag. Även om vi kommer göra det med noll krav så känner jag bara; Åh vad roligt det ska bli! Undra om Z kommer bli sådär pigg och glad när vi kommer in på banan :)
 
Tillägg; Jag glömde skriva det igår, men vi fick också tipset om att vi kunde fortsätta longera med viktbootsen ibland för att stärka upp och öka träningen på frambenen och då blir det 5 minuter i varje varv. Så det ska vi börja med nästa vecka tänkte jag. Heja!

<3

Härligt Sandra !
Remember me


Ladda ner en egen design gratis