Inför idag

 
Ääääääntligen (!!!!) är det dags för Pay & Ride igen! Jag har världens bästa dag framför mig och ska starta både Zigge och Dido. Jag ska rida LA:3 på båda och jag är SÅ förväntansfull! Jag kommer rida Zigge först, då det helt enkelt blir lättare att rida Dido efter Zigge än Zigge efter Dido. Tar jag Zigge först känns han faktiskt sjukt stor då, haha!
 
Inför programmet med Zigge så är planen faktiskt bara att gå in och ha kul. Han kommer säkert vara jättepigg och  vi har inte fått så bra koll på allt än att iv är redo att starta en LA egentligen. Men vi ska in och köra på bara. Självkalrt önskar jag någonstans i bakhuvudet att vi ska gå in och göra en ritt på 75%, men det kommer ju inte hända. Förmodligen blir vi kanske inte ens godkända, men det gör inget. Vi ska ha kul bara!
 
Med Dido är jag lite fundersam på att byta program, men vi får se hur det blir med det. Jag förklarar sen varför. Hur som helst, jag och D ska bara försöka hitta flytet och jämnheten. Att hitta en stadighet som vi inte riktigt hade förra gången, och jag ska försöka plocka fram lagom mycket tryck i henne. Gränsen är hårfin för vad jag grejar att reda ut, men ÅH så roligt det är när hästan kan så mycket mer än vad jag kan. Älskade D!
 
Nä nu ska jag hoppa i ridkläderna och styra mot stallet, håll tummarna för oss allihopa idag! ♥
 
 

Hoppas du får en toppen dag!

Lycka till idag! :)

Lycka till och ha det så kul.

Ha det så kul

Självklart håller vi tummarna för er allihop idag, Lycka Till med både Z o D o ha jättekul! :D <3

Lycka Till !

Lycka till
Remember me


Ladda ner en egen design gratis