Ridpasset 1 oktober - Dido

 
Mycket Dido på senaste tiden, and I love it! Denna hästen har verkligen en egen liten plats i mitt hjärta. ♥ Igår blev det alltså ett pass på prinsessan och då det var tävlingsförberedelser på hela anläggningen fick vi hålla till på utebanan tillsammans med alla lastbilar som började komma dit. Aningens spännande tyckte Dido!
 
Vi promenerade fram i ca en kvart innan jag satt upp. Och när jag väl hoppade upp tänkte jag att hon skulle bli lite pigg och taggad när det var så mycket som pågick runt omkring. Men icke. SÅ lugn, nästan så hon kändes seg. Jag valde att trava igång i ganska lågt tempo och göra lite övergångar för att försöka tagga igång henne, och som på beställning blev hon vanliga, taggade, pigga Dido efter en liten stund.
 
När vi joggat igång och blev varma i kroppen red jag lite programdelar igen, och det var himla roligt! Hon blev mer och mer laddad för varje minut under passet och när hon kommer upp i en viss nivå är det SÅ häftigt att sitta på henne. Hon ger en känslan av att man skulle kunna göra precis vad man vill. Men sen är det ju inte så lätt som det känns, men ändå. Härlig känsla!
 
Vi börjar nu få till riktigt bra förvänd galopp, och det känns jättekul då det ju är en grej som man kan plocka mycket poäng på i LA:3, dels för sig själv bara, men ocskå för att öka avstånd med de som inte får så bra poäng där. Tänk att få en 8 = 16 poäng eller en som får en 6 = 12 poäng. På bara en ynka bedömningspunkt kan man alltså skilja 4 hela poäng, vilket kan vara en hel procent! Så jag so mhar lite svårt att hitta flytet och jämnheten med Dido satsar nu lite extra på att bli bra på de bedömningspunkter som är allra viktigast. Sen är ju även slutpoängen väldigt avgörande, och för den behöver man ju få till programmet bra hela vägen. Men någonstans måste man ju börja.Remember me


Ladda ner en egen design gratis