Ridpasset 14 Oktober - Dido

Igår blev det ett mysigt ridpass på Dido. Det var kanske inte vårt bästa pass, men bitvis kände jag att vi fick till bra saker. Vi tog ett pass på utebanan i skenet av lamporna faktiskt. Det är himla nyttigt för då finns det lite annat att fokusera på för hästen och då får verklige najg rida för att hålla hennes uppmärksamhet på mig hela tiden.
 
Vi började med att jogga igång i låg form och bara bli varma i kroppen. Sen tog vi lite galopp och plockade sedan upp i lite högre form. Vad jag älskar den här hästen när rumpan liksom kommer in under henne och framdelen blir lite lättare. ♥ Vi jobbade också med den förvända galoppen och där blev det nästan lite springit så vi fick kämpa på en hel del faktiskt. Efter ett tag släppte det och då blev hon som vanligt himla fin.
 
Vi avslutade med att göra en del enkla byten och till en början blev dom som i söndags... Rätt spända med andra ord. Men efter ett tag oc hmycket beröm när hon gjort rätt fattade hon vad jag var ute efter och då jäklar blev de mycket bättre. Stadigare och mjukare. När vi verkligen fått till något åt båda hållen så avslutade vi passet. Tog sedan en låååång avskrittning och hon är så himla mysig Dido. Gosigare häst får du leta efter!
 
 

Finaste ni <3
Remember me


Ladda ner en egen design gratis