Ridpasset 16 oktober - Dido

 
Underbara Dido! Igår blev det ett ridpass i ridhuset och jag hade lyxen att rida dagen efter Vendela tränat med henne. Gissa om hon var härlig!? Som smör!
 
Vi började med att jogga igång i låg form som vanligt och bara bli varma i kroppen. Sen gjorde vi lite övergångar med påföljande enkla byten och även öppna och sluta. De enkla bytena blev faktiskt riktigt bra tillslut. Något spänt, men mest för att hon blev laddad när hon förstod vad vi gjorde. Öppna och sluta går faktiskt riktigt bra, men slutan åt vänster är himla svår. Så det får vi jobba på inför tävlingen i november.
 
Apropå tävlingen i november. Jag avslutade med att rida igenom det jag kom ihåg av programemt MSVC:1, och faktiskt så mindes jag hela programmet! Och faktiskt så gick det rätt bra när jag verkligen red och fokuserade på moment för moment och därmed inte stressade över vad som kommer härnäst. Programmet är fortfarande lite för svårt för oss, men hade vi presterat det vi gjorde igår på en tävling hade vi nog i alla fall blivit godkända. Vi satte den ökade skritten, inte optimalt men, utan att trava eller spänna till och fick inga större missar än att det blev en felfattning från skritten. Jäklar vad svårt det är när hon gått och laddat hela skrittprogrammet. Då vill hon verkligen fatta vänster trots att jag tycker att jag är övertydlig med att det ska vara höger. Det blir att öva, öva, öva.
 
Det är nu 5 veckor kvar till tävlingen och vi bara SKA bli godkända, det är målet! Vi står fortfarande som reserver till LA:n, men jag tror verkligen inte att vi kommer att komma med där. Men hoppas kan man alltid!
 
Hur som helst, det här var ett riktigt bra ridpass! Det är så kul att det går framåt!Remember me


Ladda ner en egen design gratis